چطور باید پیشخوانی اصولی داشته باشیم؟
از کجا شروع کنیم؟
اولین سوالی که وجود دارد این هست که کدام درسها را برای پیشخوانی انتخاب کنیم؟ شما در هر پایهایی که باشید در سال آینده چیزی حدود ده کتاب خواهید داشت ممکن است کمتر یا بیشتر از این تعداد هم باشد اما تنها برخی از دروس هستند که در طول سال تحصیلی بیشترین وقت و انرژی را برای فهم و درک کامل مطالب از شما خواهند گرفت و شما برای اینکه به تمامی سوالات آن مسلط باشید باید وقت قابل توجهی را به مطالعه و حل مسئله در آن دروس بگذرانید. این دروس معمولا در هر پایه، دروس تخصصی رشته شما هست به این ترتیب نیازی به مطالعه دروس
درواقع دو نوع پیشخوانی وجود دارد یک نوع که همه شما با آن آشنا هستید پیشخوانی جلوتر مطالب درسی قبل از شروع کلاس و آموزش توسط استاد درس هست در این پیشخوانی شما مطالب احتمالی که استاد قرار است در جلسه پیش رو آموزش بدهند را روخوانی میکنید این روخوانی اغلب بسیار سریع است و ممکن است اصلا چیزی به دانش شما اضافه نشود تنها گوش و چشم شما با مطالب جدیدی که قرار است آموزش داده شود، آشنا میشود.
– از فصل اول شروع کنید به مطالعه و این مطالعه باید خیلی دقیق باشد مطالب مهم را هایلایت کنید و حتما به فعالیتها، پرسشها، کار درکلاسها، آزمایشها، تمرینها و…که حین مطالعه به آن برمیخورید خوب فکر کنید و پاسخ دهید. هر فصل از کتاب به چند زیر بخش تقسیم میشود و که با تیترهای مشخص قابل تفکیک است. شما نیز در شروع مطالعه نباید تمام فصل اول را یکجا مطالعه کنید؛ بلکه باید در هر بخش یادگیری را تکمیل کنید و سپس به سراغ بخش بعدی بروید.
برای تکمیل یادگیری بدون استاد لازم است که حتما کتاب کاری داشته باشید که دارای درسنامه باشد پس با پرسوجو کتاب کار مناسب با سطح مدنظرتان را تهیه کنید و بعد از مطالعه ریز و دقیق هر بخش از کتاب درسی، همان بخش را از درسنامه کتاب کار نیز مطالعه کنید (اگر بتوانید در کلاس کمک آموزشیهایی که از تابستان شروع میشوند، ثبت نام کنید این یادگیری کاملتر میشود.) و سپس مسئلههای مربوط به آن بخش را به ترتیب از سطح آسان، متوسط و پیشرفته از کتاب کار پیدا کنید و آنها را حل کنید. در صورتی که مشکلی در حل مسائل نداشتید به سراغ بخش بعدی بروید و مجدد همین فرایند رو تکرار کنید.
دیدگاهتان را بنویسید